Maandag - Vrijdag: 08:00-17:00Weekend: gesloten0294 – 74 20 00Lijsbet Eelantsplein 1 1382 MA Weesp

KAN Skin Clinic

Op 1 oktober 2016 is gezondheidscentrum Weespersluis geopend. In dit gezondheidscentrum bevindt zich een dependance van KAN Skin Clinic.
Openingstijden9:00-16:00 uurWelkom bij KAN Skin Clinic

KAN Skin Clinic staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Onze huidtherapeuten zijn uiterst deskundig en wij werken continu aan verbetering van ons aanbod. Je kan bij ons terecht voor:

Huidtherapie

  • Huidverbetering
  • Anti-aging
  • Definitieve ontharing laser en elektrische epilatie
  • Acne
  • (Acne)littekens
  • Pigmentatie
  • Couperose
  • Rosacea

Oedeemtherapie

Doel van huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps als gevolg van huidaandoeningen.

De huidtherapeuten van KAN Skin Clinic zijn specialisten in huid- en oedeemtherapie. Met twee vestigingen, Bussum en Weesp, proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Plan online jouw afspraak


Huidzorg op maat

Het doel van onze huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps als gevolg van huidaandoeningen. Bovendien bieden wij diverse behandelingen op esthetisch vlak, waaronder anti-aging, slimming en huidverbetering.


naar www.kanskinclinic.nl

medium

Bekijk onze

WEBSHOP


De huidverzorgingsproducten die bij KAN Skin Clinic worden aangeboden zijn heel bewust gekozen. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken en producten. Geselecteerd op basis van ingrediënten en gebruik, om voor elk huidtype en huidconditie een geschikt product aan te kunnen bieden.

Naast onze gezicht- en lichaamsverzorging producten bieden wij ook hulpmiddelen voor therapeutisch elastische kousen aan.

Voor vragen of advies welk product het beste bij je past kan je via onze contactpagina voor GRATIS online huidadvies contact met ons opnemen.


medium

Contact met

WEESP


Lijsbet Eelantsplein 1

1382 MA Weesp

Telefoonnummer: 035-6224395


medium

Contact met

BUSSUM


H. Kamerlingh Onnesweg 45. 1402 EC Bussum

Telefoonnummer: 035-6224359

Deze vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Bezoek ook onze website: www.kanskinclinic.nlOPENINGSTIJDEN


Wij adviseren je om telefonisch een afspraak te maken.


Dinsdag
9:00-16:00
Donderdag
9:30-17:30

Op korte termijn zullen deze openingstijden (verder) verruimd gaan worden. Vraag je huidtherapeute naar de beschikbaarheid via info@kanskinclinic.nl of 035-6224359


Copyright: Gezondheidscentrum Weespersluis - Design: Vink4Vision